RÓLUNK

GYANTÁZÁS

ARCKEZELÉSEINK

OUR PRICE

KOZMETIKA

BÉRLŐINK

KAPCSOLAT

ÁRAINK

SKIN PEST

NYITVATARTÁS:

Hétfő - péntek: 11:00 - 21:00

Szombat: 10:00 - 16:00

Vasárnap: 10:00 - 16:00

CÍM:

ELÉRHETŐSÉG:

VÁLTÁS A KÖVETKEZŐRE:

KIS-ÉS NAGYKER                   >

 

 

 

1067, Budapest Eötvös utca 45.

(Nyugati térhez közel)

Tel.:  +36 30 711 4519

E-mail:  info@skingyantaszalon.hu

  Rólunk

"Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság!"

Vezetői köszöntő:

 

A SKIN Szépségcentrum egyaránt képviseli a szépséget, az egészséget és a kiegyensúlyozott életérzést. Célunk olyan széleskörű és professzionális szépségápolási szolgáltatásokat nyújtani, melyek hozzájárulnak a mindennapi ragyogáshoz és pozitív hangulathoz. Szalonjaink kellemes környezete és világszínvonalú felszereltsége, valamint munkatársaink magasfokú szakképzettsége biztosítja mindazt, amely a szépségápolást élménnyé varázsolja.

 

Nálunk átadhatod magad annak a kényeztetésnek és felfrissülésnek, mely kikapcsolódást nyújt a mindennapi élet forgatagában. Látogass el az exklúzívan felújított budai Szépségcentrumba, vagy válaszd a pesti szépségcentrumunkat, mely a himalájai sókristályok jótékony hatásával gyógyít!

 

 

 

 

Mikó Olivér

Ügyvezető Igazgató

Munkatársaink:

A SKIN Szépségcentrum pesti szalonjában egyszerre jelenik meg a szépség és az egészség. A professzionális szintű kozmetikai és gyantázási eljárások mellett a himalájai sókristályok gyógyító erejét is megtapasztalhatod. Gyere el hozzánk és engedd, hogy tested masszázs közben átjárja a harmónia, miközben egy nyugodt, a város zajától elszigetelt környezetben hagyhatod magad mögött a hétköznapok szürkeségét. Központi elhelyezkedésünkből kifolyólag szalonunk könnyen megközelíthető, valamint parkolási lehetőség is adott. Vedd igénybe szolgáltatásaink időpontfoglalás és bejelentkezés nélkül!

Bódis Erika

Kozmetikus, műkörömépítő, kézápoló és sminkes

 

Erika a Pedi Suliban és az előző munkahelyeken szerzett tapasztalatait 2014 decemberétől a Skin szépségcentrumban kamatoztatja. Erika szerint az igényes külső elengedhetetlen, legyen szó esküvői megjelenésről, üzleti találkozókról, szórakozásról vagy egyszerűen a hétköznapjainkról.

Arra a kérdésre, hogy Erika miért szereti  munkáját, a válasz egyszerűségét tekintve nagyszerű: “Mert szeretem az embereket megszépíteni. ”

 

Breznai Amarillisz (Ami)

Üzletvezető, Kozmetikus

Ami több éves tapasztalattal rendelkezik, kozmetikus képesítése mellett testkezelő és 3D szempilla-építő tanfolyamokat is végzett. Azért választotta ezt a pályát, mert szeret emberekkel foglalkozni és tudásával örömöt okozni másoknak azzal, hogy széppé varázsolja arcbőrüket.

 

"Az első benyomást külső alapján ítéljük meg, ezért fontos, h rendben tartsuk bőrünket, melyben sokat segítünk mi, kozmetikusok. Az egészséges életmód meglátszik bőrünkön, tehát fontos, hogy az ember egészségesen és kiegyensúlyozottan éljen."

Marguerite Gardiner

Sztrakay Szimóna

Kozmetikus

 

Szimóna kozmetikusi képesítését 2014 nyarán a Szépmíves Szakképző Iskolában szerezte. Tanulmányai során elsajátította a 3D szempilla építést, valamint a cukorpasztás szőrtelenítést is.

“Elengedhetetlennek tartom a szakmán belüli folyamatos képzést, hisz fontos hogy napra készek legyünk a szépségápolás folyamatosan megújuló fortélyaival.

 

”A munkám a hobbim és imádom, hogy valami olyannal foglalkozhatok amivel másoknak segítek!”

 

Kérdésed támadt? Állunk rendelkezésedre!
+ 36 30 711 4519 | info@skingyantaszalon.hu

Fodor László

Okleveles gyógymasszőr

 

Laci végzettségét tekintve gyógymasszőr és egészségügyi operátor. Tanulmányait az EFEB-nél végezte ahol jelenleg is folyamatban van a sportmasszőri és reflexológiás talpmasszőri képzése. Azért tartja fontosnak munkáját, mert véleménye szerint aki törődik a testének szépségével, annak az egészsége is javulni fog.

"Azért szeretem a munkámat, mert ezzel örömöt okozok az embereknek, segítek a testi és mentális egészségük megőrzésében és jó közérzetet teremtek.

Akik a jóra és a szépre törekszenek, azok az életükben is sikeresebbek lesznek, mert a törekvéseik visszahatnak önmagukra."

 

Vissza a lap tetejére

Weboldalt készítette:  BPTH!NK Stúdió