top of page

Adatvédelmi tájékoztató

A jelen tájékoztató célja, hogy a Skin Gyanta Szalon honlapját üzemeltető Mikó Olivér e.v.. (továbbiakban az egyszerűség kedvéért: „Skin Gyanta Szalon”), mint adatkezelő tájékoztatást nyújtson a www.skingyantaszalon.hu honlapot használó személyeknek a honlapon megvalósuló adatkezelési módszerekről és azok jogalapjáról. Ha bármilyen kérdése lenne, további információért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 1067 Budapest Eötvös utca 45. levelezési címen vagy a skingyantaszalonok@gmail.com e-mail címen.​Általános tájékoztató​A Skin Gyanta Szalon kijelenti, hogy felhasználói által megadott minden személyes adatot bizalmasan kezel. A Skin Gyanta Szalon minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos őrzése érdekében.​A felhasználó bármikor jogosult a Skin Gyanta Szalon-tól információt kérni arra vonatkozóan, hogy a Skin Gyanta Szalon pontosan milyen adatokat kezel személyéhez kapcsolódóan és ezekről az adatokról másolatot is kérhet. Ha az Ön adatai megváltoztak vagy pontatlanok, Ön bármikor kérheti a Skin Gyanta Szalon által tárolt adatok kijavítását. Kérheti továbbá, hogy az Ön személyével kapcsolatos adatokat a Skin Gyanta Szalon részben vagy egészben törölje, illetve az adatkezelést korlátozhatja. Önnek jogában áll továbbá tiltakozni a személyes adatainak használata ellen. Az ilyen kéréseknek a Skin Gyanta Szalon a lehető leggyorsabban, de legfeljebb 15 munkanapon belül eleget tesz. Felhívjuk figyelmét, hogy a jogszabályon alapuló kötelezettség teljesítésével kapcsolatban tárolt személyes adatok (pl. kiállított számlán szereplő adatok) törlésére irányuló kérelmeket a kötelező jogszabályi megőrzési időszakon belül a Skin Gyanta Szalon nem tudja teljesíteni.Tájékoztatjuk, hogy a Skin Gyanta Szalon a GDPR 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére.​A személyes adatokat a Skin Gyanta Szalon semmilyen harmadik fél számára nem továbbítja.Részletes tájékoztatók az adatkezelési célok szerint lebontva:​I. Törzsvásárlók  adatainak kezelése​A törzsvásárlói regisztráció szalonunkban önkéntes, a harmadik látogatás alkalmával lehetséges. A regisztrációhoz szükséges adatok: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, telefonszám.  Regisztrációt követően a felhasználó egy egyedi törzsvásárlói azonosítót kap, mely megegyezik a Skin Gyanta Szalon törzsvásárlói kártya sorszámával.​A Skin Gyanta Szalon által végzett adatkezelés jogalapja a felhasználók hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) bek. a.) pont). Az adatkezelés célja a Skin Gyanta Szalon által kínált szolgáltatások 5%-os kedvezményes igénybevétele a felhasználók részére.​A törzsvásárlói adatok kezelése mindaddig fennáll, amíg a Skin Gyanta Szalon rendszerében azt érzékeli, hogy a törzsvásárló a törzsvásárlói azonosítóját illetve kártyáját aktívan használja. A legutolsó használattól számított 5 naptári év elteltével a Skin Gyanta Szalon törli a törzsvásárlói adatokat. A törölt felhasználó csak új regisztráció kezdeményezésével tud újra a Skin Gyanta Szalon törzsvásárlói programban részt venni. Az itt megjelölt eljárásrendet a felhasználó a regisztrációjával kifejezetten elfogadja.​II. Hírlevélre feliratkozott személyek adatainak kezelése​A Skin Gyanta Szalon csak azon felhasználóknak küld hírlevelet, akik erre a www.skingyantaszalon.hu weboldalon kifejezetten feliratkoztak, illetve a törzsvásárlói rendszerben regisztrált felhasználóknak, akik ehhez hozzájárultak. A Skin Gyanta Szalon az alábbi típusú hírlevelet küld:Ad hoc jellegű hírlevél (legfeljebb heti 1 hírlevél), melyben a Skin Gyanta Szalon és partnerei újdonságairól, marketing ajánlatairól és akcióiról küld reklámokat.Az adatkezelés jogalapja a GDPR 6. cikk (1) bek. f) pontja. A hírlevél küldéséről a felhasználó bármikor leiratkozhat. Erre vonatkozóan minden hírlevélben megtalálható az információ. Leiratkozást követően nem fogunk Önnek hírlevelet küldeni.  III. Sütik (Cooke-k) használata a honlapon​A www.skingyantaszalon.hu weboldal – sok más weboldalhoz hasonlóan - cookie-kat használ, amelyek a weboldal működéséhez és a felhasználó azonosításához elengedhetetlenek. Egy weboldalról a számítógép merevlemezére megküldött, majd az adott domain által onnan leolvasott információkat nevezzük „cookie”-nak (magyarul sütinek). A cookie-k nem számítógépes programok, hanem kis információs csomagok. A cookiek hozzájárulnak az internetes felhasználói élmény kényelmesebbé tételéhez.​A legtöbb böngésző automatikusan fogadja a cookie-kat. A felhasználó a cookie-kat a böngészőjében kikapcsolhatja, de ha ezt teszi, sok olyan funkciót veszíthet el, amelyek a weboldal megfelelő használatához szükségesek. A leggyakrabban használt böngészőkben a sütik használatához tartozó beállítások itt találhatók:​FirefoxInternet explorerGoogle chrome​A látogatottsági adatok marketing célú, anonimizált elemzéséhez a honlap a Google Analytics szolgáltatását használja. Ez a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie.IV. Tájékoztatás a külső szolgáltatókrólA honlapokon külső, elsősorban webanalitikai és hirdetés-kiszolgáló társaságok szolgáltatásait is igénybe vesszük. Ezen szolgáltatások biztosítása érdekében a személyes adatok továbbításra is sor kerülhet, az alábbiak szerint:A látogatottsági adatok marketing célú, anonimizált elemzéséhez a honlap a Google Analytics szolgáltatását használja. Ez a Google elemző eszköze, amely abban segít a weboldalak és alkalmazások tulajdonosainak, hogy pontosabb képet kapjanak látogatóik tevékenységeiről. A szolgáltatás cookie-kat használhat, hogy információkat gyűjtsön és jelentést készítsen a weboldal használatára vonatkozó statisztikai adatokból anélkül, hogy egyénileg azonosítaná a látogatókat a Google számára. A Google Analytics által használt fő cookie a „__ga” cookie.Felhívjuk a felhasználó figyelmét, hogy a Google Inc. sütik segítségével más weboldalakon is azonosíthatja a felhasználót; a sütik információit a Google Inc. az Európai Unión kívüli szerverein tárolhatja; illetve átadhatja az információkat harmadik félnek, amennyiben ezt törvény írja elő számára, vagy a harmadik fél a Google Inc. megbízásából végzi az információ feldolgozását.​V. Kihez fordulhat, ha kérdése vagy problémája van?​Kérdés esetén a skingyantaszalonok@gmail.com  e-mail címen állunk rendelkezésére. A személyes adatok védelmében illetékes hatóság neve és elérhetősége: NAIH (Szilágyi Erzsébet fasor 22/C H-1125 Budapest)​Budapest, 2020. november 7..Skin Gyanta Szalon​

bottom of page