SKIN MÓRICZ


SKIN NYUGATI

A SKIN Gyantaszalon pesti szalonjában egyszerre jelenik meg a szépség és az egészség. Gyere el hozzánk és engedd, hogy tested masszázs közben átjárja a harmónia, miközben egy nyugodt, a város zajától elszigetelt környezetben hagyhatod magad mögött a hétköznapok szürkeségét. Központi elhelyezkedésünkből kifolyólag szalonunk könnyen megközelíthető, valamint parkolási lehetőség is adott. Vedd igénybe szolgáltatásaink időpontfoglalás és bejelentkezés nélkül!

.


.

Vezetői köszöntő:

A SKIN Gyantaszalon egyaránt képviseli a szépséget, az egészséget és a kiegyensúlyozott életérzést. Célunk olyan széleskörű és professzionális szépségápolási szolgáltatásokat nyújtani, melyek hozzájárulnak a mindennapi ragyogáshoz és pozitív hangulathoz. Szalonjaink kellemes környezete és világszínvonalú felszereltsége, valamint munkatársaink magasfokú szakképzettsége biztosítja mindazt, amely a szépségápolást élménnyé varázsolja.

Nálunk átadhatod magad annak a kényeztetésnek és felfrissülésnek, mely kikapcsolódást nyújt a mindennapi élet forgatagában. Látogass el az exklúzívan felújított budai szalonunkba!


"Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság!"