GYANTÁZÁS


Szépülj szakképzett kozmetikusaink segítségével, szalonjainkban kizárólag antiallergén, természetes alapanyagokból készült gyantákat használunk: hogy a gyantázás professzionális szintű élményét te is átélhesd. 


CUKORGYANTA

100%-ban természetes, nem irritál, nem okoz allergiás reakciót, még a legrövidebb szőrszálakat is maradéktalanul eltávolítja. Kevesebb fájdalommal jár, mint a hagyományos gyanta, mivel csak a szőrszálakhoz tapad, a bőrhöz nem.

TITÁNDIOXIDOS GYANTA

Bőrnyugtató hatóanyagot tartalmaz, érzékeny és hiperérzékeny bőrtípusra ajánlott. Colophonium mentes.

TITÁNDIOXIDOS OLVASZTOTT GYANTA

Igazi újdonság, gyengédebb a bőrhöz és megakadályozza a kezelés utáni szőrtüszőgyulladást.

HINTŐPOROS GYANTA

Hintőpor tartalmánál fogva hatékonyabban távolítja el a szőrt, meggyorsítja a gyantázás folyamatát. Szőrtelenítés után sima, bársonyos, puha bőr az eredmény.

AZULÉNES GYANTA

Bőrnyugtató hatású. A bőrpír kialakulásának esélyét csökkentjük vele. Ideális érzékeny bőrre. Krémszerű állaga rendkívül bőrbarát, minimálisra csökkenti a bőrpír kialakulásának esélyét.

ARANY GYANTA

Titándioxid alapú, érzékeny bőrre használható aranypor tartalmú gyanta, mely átveszi és megtartja a test hőmérsékletét, így lehetővé teszi a nagyobb felületek egyidejű gyantázását is.

LEVENDULÁS GYANTA

Levendula illatú, újonnan, különleges eljárással kifejlesztett gyantatermék, mely egyedülálló gélállagának és colophonium mentességének köszönhetően még a legérzékenyebb bőrüek számára is megoldást nyújt.


MASSZÁZS

Több féle masszázs közül választhatod ki a számodra leginkább mefelelőt, a kellemes relaxálótól a teljes testet átmozgató gyógyító hatású kezelésekig.

Hol szeretnél masszíroztatni?


KÉZ ÉS LÁBÁPOLÁS, GÉL LAKK

Manikűrös-pedikűrös szakemberienk azok, akik ápolják, festik, vágjál és lakozzák vendégeink kéz- és lánkörmeit, krémezik és masszírozzák a kezeket és lábfejeket. Munkájukhoz hozzátartozik, hogy időnként képzéseken vesznek részt, hogy az új anyagok, technikák ismeretében tudják mészebbé varázsolni vendégeinket. 

Hol Szépülnél?


Varázsold bőröd selymessé a SKIN Gyantaszalon kozmetikusainak segítségévél. Széleskörű választékunkból Te is megtalálhatod a számodra megfelelő gyantát, így velünk fájdalommentesen és egyszerűen szépülhetsz!